12 Dec 2011

Dress Collection

Code : AM10


Code : AM11

 
Code : AM12

Code : AM13

Code : AM14



Length: 53"
Bust: 33"-35"
Size: Free Size
Material: Cotton
 Price : Rm120 (Free Postage)
*buttons & threads color may be different*


Kalau ade yang berminat boleh message ke 0194454791 ye...

9 Nov 2011

Pemeriksaan Kesihatan



Hari ni pagi-pagi lg da pegi klinik UPSI nak cek kesihatan..
Kebetulan memang minggu lepas nak buat blood test pon..
tapi cancel plak coz ofismate lupe nak puase malam tu.
So kebetulan tengok email minggu ni ade buat kempen slame 1 week,
so hari ni lah harinye...

Malam tadi da puase..dengan perut kosongnye tahan lapa.
Aku ngan opismate trus ke klinik, kami org ke 13 dan 14..
1st skali die amik bmi, timbang berat n ukur tinggi..
hehehehe..aku nye bmi ideal..19.5 cukup-cukup makan lah.
pastu cek tekanan darah plak..ok!..cume tekanan jantung tinggi sikit..
then wat urine n blood test..tp resultnye minggu depan baru kua.

After siap urine n blood test..ktrg pg cek mata plak..cek rabun!
aku ade silau sikit lah..mmg kalau malam pn aku x confidence nak drive..
tapi blasah jugak aku drive cume kalau hujan malam mmg tak brani lah nk jalan jauh.
Next, aku wt suntikan HPV memang nak sangat buat, sebabnye tak pasti lah dolu2 penah ke cucuk..
1 suntikan rm 54..kene buat 3x suntikan selang sebulan n 6 bulan..
harga tok staff gov murah la sikit erk..ade discount..kalau x harga 1 suntikan rm150 camtu lah..
 n pap smear test pon ade..tp aku tak kawen lagi xde lah buat..so aku buat yang diatas jek..
bukan lame pon, kejap jek buat semua ni..yang penting kesihatan kite diutamakan..

So aweks2 kat lua tu da wat suntikan HPV ke belom?
da cek kesihatan kite?
jangan ambik ringan je dengan kesihatan kite sekarang..
elok lah kite cegah dari awal dulu sebelom kene k...
gud bye..




5 Nov 2011

Let's Follow Here..

Assalamualaikummm dan slamat malam uols....
Hari ni jom kite blogwalking dan follow blog Ieyka, klik jek kat bawah ni...
 


~Salam Aidiladha~

2 Nov 2011

Rumah Contoh



Tadi g tengok rumah contoh! temankan ofismate aku tengok rumah baru die..
wahhh..member aku yang bujang-bujang ramai dah bli rumah..bestnyeee kalau ade rumah...
hehehe aku pon da booking 1 rumah teres..tapi lambat lagi lah nak siap.
dalam tempoh 2 tahun lagi..tak sabar nak tunggu rumah siap..
cume lom pasti lagi nak duduk atau nak sewekan rumah tu nanti..
cadang nak dsewekan..tapi seronok lah tengok member2 decorate rumah..bestnye..
teringgin plak..hehehe kalau dapat bli rumah contoh kan best...siap semua dah!
mane tau satu ari nanti kan..second house ke..hahaha berangan dulu lah..
ni rumah contoh yang aku tengok td...besar die 20x65 je..

Replika rumah 2 tingkat, coming soon!
Rumah contoh! Living room die terus ke dining room.
Living
Dining
Masterbed
Kitchen
 
 Simple jek rumah ni sebab rumahnye kecik jek..tapi cantik kan..
duit je tak brape nak cantik..hehehe best lah klu dapat decorate rumah sendiri..
sebenanye tak rugi beli rumah awal..harga rumah makin lame makin naik..
sekurang-kurangnye kite ade lah jugak harte..kan..

28 Oct 2011

Gubahan Hantaran

Hari ni review tentang gubahan dan hantaran sahaja.
Saje suke-suke nak upload dan berkongsi ngan korg2 semua..
seronok kan tengok hantaran yang meletop2 sekarang ni..
ni antara hantaran dari Zaha Planner ..
dan pelamin-pelamin die pon menarik..
klu nak lebih banyak lagi boleh lah ke blog die yek..
Jom tengok-tengok hantaran kat bawah ni..;)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dan yang ni pulak bukan dari Zaha Planner erk..ni aku amik kat blog Putri..
memang fav aku color pink+green ni..
 
 
ok itu sahaja..tp nanti aku masukkan lagi lah contoh2 hantaran..
letih la nk masuk byk2 skali..lembab pc aku ni ha..
korang search la lain lak ye..tataaa~