5 Oct 2011

CARA FREE DOWNLOAD MOVIE

FREE DOWNLOAD MOVIE menggunakan JDownloader software yg sgt mudah dan cepat.


Hanya dengan satu Click sahaja movie dapat dimuat turun.

Pergi mana-mana blog seperti http://jieazzmovie.net/

Pilih cerita anda seperti :

dan hanya klik pd copy link location yg diberi seperti ini :

Kemudian pd paparan JDownloader follow step ini pula..


Dan movie akan sedia dimuat turun.Selesai...hanya mengambil masa dalam 5-15mnt sahaja.Selamat Mencuba...

3 comments:

pipoq said...

boleh dicuba ni..

lia kakikutu said...

cube lah..klu xtaw blh tanye...

Ita_comel said...

X faham sgt..sya dah doload JDdownloader tu..dah buat mcm yg awk ajar. Tapi camner nak tau apa yg kita dload tu success ke tak. Lagi satu.. kat folder mana nak tgk movie yg dah dload? Harap membantu.. :(