28 Oct 2011

Gubahan Hantaran

Hari ni review tentang gubahan dan hantaran sahaja.
Saje suke-suke nak upload dan berkongsi ngan korg2 semua..
seronok kan tengok hantaran yang meletop2 sekarang ni..
ni antara hantaran dari Zaha Planner ..
dan pelamin-pelamin die pon menarik..
klu nak lebih banyak lagi boleh lah ke blog die yek..
Jom tengok-tengok hantaran kat bawah ni..;)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dan yang ni pulak bukan dari Zaha Planner erk..ni aku amik kat blog Putri..
memang fav aku color pink+green ni..
 
 
ok itu sahaja..tp nanti aku masukkan lagi lah contoh2 hantaran..
letih la nk masuk byk2 skali..lembab pc aku ni ha..
korang search la lain lak ye..tataaa~

12 comments:

by Zent said...

salam kenalan dari shah :)
jom tgk blog kedua baru shah

http://shah-cyber.blogspot.com

Blog Dan Entri Terbaru: Seorang newbie mencabar semua blogger!!!

U follow my blog,I follow u back :)

H.I.D.A.Y.A.H said...

wahhhh!!!macam mewah sgt kan design hantaran ni..cantik!!!!

Liya said...

Zaha Planner sewe 1 dulang rm50..hantar barang die buat sume yang..mmg cantik2..

Atenyana said...

Smart giler la design die..:)

Liya said...

da teringin nk kawen ke aten? hahah mude lg kan..

hajarus said...

salam singgah & salam kenal... folo blog ni yer.. ;d

cantik2 design hantarannyer... ;d

Brocade Blue said...

is that a KIWI fruit as part of the hantaran?

Anne Lee said...

the accessories are amazing.

Liya said...

Salty :whtever fruit also can salty, it's just deco for hantaran..;)

Anne : ;)

BLUEDIANTHUS said...

Really beautiful..simple but nice.. :)

MuTiaMiD said...

cik liya...dh xlama ag turn cik liya..mmg ptt servey2...sama la Cik Mimid suka tgok2 jgak...tp lmbt ag kot..hehe..gdluck cik liya.. :)

Liya said...

huhuhu xpasti lame lg ke x..hehehe