24 Oct 2011

Status Glitterati Nuffnang di Tarik

Kini giliran status glitterati aku lak kene tarik....hadoii..sedeyy!
aku pon belum pasti lagi sebab ape nuffnang tarik status glitterati aku..
Mungkin sebab aku wat tambahan satu lagi blog baru...mungkinkah??
aku dah hantar email ke nuffnang helpdesk...
dan masih lagi menanti reply dari pihak mereka.
agak-agak bile status aku nak up balik ni...blog aku da hampir kecundang..;(
blog aku ni baru jek nak menapak dik nun..
baru nak selese sikit glitterati da kene tarik..
teruk betollah! huh..nuffnang ni nak main-main ngan aku ye...
saje je nak uji kesabaran aku kot..hehehe
walaupon masih bersabar menunggu
terase kelebihan yang ade pada Glitterati lebih baik daripada Ordinary...
huaaaa :'( cepat kembalikan status aku balik nuffnang!! plssss...



7 comments:

shah said...

ape ke hey nye kene tarik?

Liya said...

biase la..sensitip..xley wt salah sikit..

coachnike28 said...

aku pun baru dlm nuffnang...hapar bersabar je la..kadang2 baca berita ni gugup aku dibuatnya...tengok blog org lain semua best2 je pun kena...aku harap boleh bertahan...ada langgar syarat kot?

Brocade Blue said...

maybe u didnt log in for a long time?

Adobe Photoshop Learning said...

Sedih2...kdg2 nuffnang tgk ke originality sesuatu blog...tanpa guna link2 lain sbg tambahan...cuba check balik

from : http://photoshop-manipulation.blogspot.com/

jemoreng said...

nuffnang nak keaslian scrip dalam blog..
aku pernah kena tarik..pas tu terus dia kasi balik

Liya said...

hurmm sbnrnye sy ade buat penambahan blog then registerkan skali ngan nuffnang..n blog tu xaktif dan kurg pengunjung..so sbb tu lah die tarik status mmbership tu..