5 Oct 2011

MEGASALES


Tak sabar nak tggu BONUS....!!!tak sabar nak SHOPPING...!! dan xsabar nak tunggu MEGASALESSS!!! time ni la banyak barang korg leh borong..borong kasut, baju, seluar..huahuahua bessttnye..sgt byk duet anda kn...

Aku shopping xyah tggu MEGASALES pn xpe..sebabkan aku dah tau bile mase ade sale..kt mane buat sales..sume ade kt diary aku da..heheheheh kowg nak tau?? Nak tau bile ada SALES?? Nak tau dimana ada SALES ??


Daftarkan diri anda disini dan tiap2 mase ade sales ade la email sampai ke akaun anda..xpayah tggu Raya Sales..xpayah tggu Mega Sales..Macam-macam ade..Shopping, Travel & Holiday, Funuture..byk lah..korg tgk lah sendiri okey...

Buat Duit dengan Churp Churp ??




Pernah dengar Churp Churp??? Dah daftar Churp Churp?? Kenapa Churp Churp?? hehehehhehe try lah klu nak tau lebih lanjut..main klik-klik, tweet-tweet dan share2 jek...sy baru berdaftar dan mencube..macam best jek. tak rugi pon kalau mencube mane tau ade emas disebaliknye..ehehhehe.





CARA FREE DOWNLOAD MOVIE

FREE DOWNLOAD MOVIE menggunakan JDownloader software yg sgt mudah dan cepat.


Hanya dengan satu Click sahaja movie dapat dimuat turun.

Pergi mana-mana blog seperti http://jieazzmovie.net/

Pilih cerita anda seperti :

dan hanya klik pd copy link location yg diberi seperti ini :

Kemudian pd paparan JDownloader follow step ini pula..


Dan movie akan sedia dimuat turun.Selesai...hanya mengambil masa dalam 5-15mnt sahaja.Selamat Mencuba...

3 Oct 2011

Nilai hantaran kahwin anda??

Review ttg kahwin ni byk persoalannye...nk kawen hanye sehari je tp berabis duit sampai berpuluh-puluh ribu. tp klu mampu xpe lah ni smpai ade yg sanggup bergadai berhutang keliling pinggang. Berbaloikah?

Pada kaum pompuan, jangan la letak harge yang melampau-lampau. Ikut kemampuan pasangan anda..sian dorg..klu difikirkan lah Lelaki nk kawen ni byk nk kene kua duit lebih dari perempuan tau..ye lah cube bayangkan lelaki perlu.....cincai-cincai la kan kite kire bajet lelaki yg perlu disediakan untuk berkahwin..

  1. cincin merisik = rm 500
  2. cincin tunang = rm1000
  3. duit hantaran = rm10000
  4. duit mas kawen = rm200
  5. duit barang kemas batal air sembahyang = rm3000
  6. duit kenduri belah lelaki = rm10000

 Ni kira low cost la tok meminang anak dara sekarang..tu je lelaki da habis dekat rm25k..mak aihhh nasib aku pompuan..huhuhu

korang pernah bace ttg ini?? dan ape komen anda..

Daftar blog dengan nuffnang??

1st editor aku pasal blog ni ialah buat duit dengan nuffnang. aku blm pn register sbb baru berjinak-jinak dgn bolg ni tp da rase kehangatan berblog ni wlupn da terlewat nk memulakannye. Act sblm ni sbnrnye aku da ade pn acc blogspot ni, oleh krn xaktif ianya mati dgn sndirinye..

Nak tau cara nk berdaftar dgn NUFFNANG mari kita mulakan.


1. Buka akaun NUFFNANG anda.Kalau belum ada akaun silalah daftar terlebih dahulu.

2. Pastikan maklumat-maklumat yg anda isikan adalah tepat xblh men tibai okey. takut nti korg yg xdpt payment.

3. Apabila akaun anda sudah aktif jadi korang klik kat 'BLOG MANAGER'.



4.Pastu korang akan dibawa ke bahagian untuk pendaftaran blog.Korang isi maklumat blog korang.Dah selesai klik kat butang 'daftar'.


5. Kemudian korang akan dibawa ke bahagian 'borang tinjauan blogger'.Kalau korang tak faham korang isi je apa-apa.


6. Pastu korang save.Jadi pendaftaran blog korang dah berjaya.

7. Untuk mendapatkan html iklan,korang klik kat 'add ads'.


Kalau korang tidak faham nak letak iklan dalam blog,Pihak nuffnang ada menyediakan panduan untuk korang.Ikut je langkah-langkah yang mereka sediakan.SELESAI DAN SELAMAT MENCUBA....