28 Oct 2011

Gubahan Hantaran

Hari ni review tentang gubahan dan hantaran sahaja.
Saje suke-suke nak upload dan berkongsi ngan korg2 semua..
seronok kan tengok hantaran yang meletop2 sekarang ni..
ni antara hantaran dari Zaha Planner ..
dan pelamin-pelamin die pon menarik..
klu nak lebih banyak lagi boleh lah ke blog die yek..
Jom tengok-tengok hantaran kat bawah ni..;)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dan yang ni pulak bukan dari Zaha Planner erk..ni aku amik kat blog Putri..
memang fav aku color pink+green ni..
 
 
ok itu sahaja..tp nanti aku masukkan lagi lah contoh2 hantaran..
letih la nk masuk byk2 skali..lembab pc aku ni ha..
korang search la lain lak ye..tataaa~

24 Oct 2011

Status Glitterati Nuffnang di Tarik

Kini giliran status glitterati aku lak kene tarik....hadoii..sedeyy!
aku pon belum pasti lagi sebab ape nuffnang tarik status glitterati aku..
Mungkin sebab aku wat tambahan satu lagi blog baru...mungkinkah??
aku dah hantar email ke nuffnang helpdesk...
dan masih lagi menanti reply dari pihak mereka.
agak-agak bile status aku nak up balik ni...blog aku da hampir kecundang..;(
blog aku ni baru jek nak menapak dik nun..
baru nak selese sikit glitterati da kene tarik..
teruk betollah! huh..nuffnang ni nak main-main ngan aku ye...
saje je nak uji kesabaran aku kot..hehehe
walaupon masih bersabar menunggu
terase kelebihan yang ade pada Glitterati lebih baik daripada Ordinary...
huaaaa :'( cepat kembalikan status aku balik nuffnang!! plssss...