5 Nov 2011

Let's Follow Here..

Assalamualaikummm dan slamat malam uols....
Hari ni jom kite blogwalking dan follow blog Ieyka, klik jek kat bawah ni...
 


~Salam Aidiladha~

2 Nov 2011

Rumah Contoh



Tadi g tengok rumah contoh! temankan ofismate aku tengok rumah baru die..
wahhh..member aku yang bujang-bujang ramai dah bli rumah..bestnyeee kalau ade rumah...
hehehe aku pon da booking 1 rumah teres..tapi lambat lagi lah nak siap.
dalam tempoh 2 tahun lagi..tak sabar nak tunggu rumah siap..
cume lom pasti lagi nak duduk atau nak sewekan rumah tu nanti..
cadang nak dsewekan..tapi seronok lah tengok member2 decorate rumah..bestnye..
teringgin plak..hehehe kalau dapat bli rumah contoh kan best...siap semua dah!
mane tau satu ari nanti kan..second house ke..hahaha berangan dulu lah..
ni rumah contoh yang aku tengok td...besar die 20x65 je..

Replika rumah 2 tingkat, coming soon!
Rumah contoh! Living room die terus ke dining room.
Living
Dining
Masterbed
Kitchen
 
 Simple jek rumah ni sebab rumahnye kecik jek..tapi cantik kan..
duit je tak brape nak cantik..hehehe best lah klu dapat decorate rumah sendiri..
sebenanye tak rugi beli rumah awal..harga rumah makin lame makin naik..
sekurang-kurangnye kite ade lah jugak harte..kan..